Datça'da 1 kişinin öldüğü kavgayla ilgili 3 zanlı tutuklandı

Muğla'nın Datça ilçesinde çıkan kavgada 1 kişinin hayatını kaybetmesi, 1 kişinin ağır yaralanmasıyla ilgili gözaltına alınan 3 şüpheli tutuklandı.

Haberler İHA, Anadolu Ajansı 16.07.2022 - 12:53

Muğla'da 1 kişinin öldüğü 1 kişinin yaralandığı kavgayla ilgili 3 zanlı tutuklandı.

Datça Limanı'ndaki kavgada büfe işletmeciliği yapan Erhan Okur'un (41) bıçaklanarak öldürülmesi, kayınbiraderi Mustafa Geremeli'nin de ağır yaralanmasına ilişkin gözaltına alınan H.T, S.A. ve T.H.T, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

Şüpheliler, öldürülen esnafın yakınları ve vatandaşların adliye önünde toplanması üzerine Marmaris Adliyesine götürüldü. Buradan Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla Datça Adliyesinden ifadeleri alınan zanlılar, nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Erhan Okur, kayınbiraderi Mustafa Geremeli ile dün gece iş yerinde oturdukları sırada işletmeye gelen 3 kişiyle henüz bilinmeyen nedenle tartışmış, tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine bıçaklanan Okur hayatını kaybetmiş, Geremeli ise ağır yaralanmıştı.

Bayram tatili için Datça'ya geldikleri ve otelde kaldıkları belirlenen şüpheliler H.T. S.A. ve T.H.T. ilçe çıkışında polis ekiplerince gözaltına alınmıştı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız