Davutoğlu'dan HDP'ye eleştiri

Seçim çalışmalarına İstanbul'da düzenlenen ilçe mitingleriyle devam eden Başbakan Davutoğlu, HDP ve Selahattin Demirtaş'ı eleştirdi.

Haberler Anadolu Ajansı 03.06.2015 - 15:51

Başbakan Ahmet Davutoğlu, seçim çalışmalarına İstanbul'da devam ediyor.

Anadolu Yakası'nda düzenlenen mitinglerde halka seslenen Davutoğlu, HDP ve Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'a yüklendi.

"HDP'nin eş başkanı buralara gelip özgürlükten bahsediyor, sonra Doğu'da, Güneydoğu'da milleti tehdit ediyor" diyen Davutoğlu, şunları kaydetti:

"7 Haziran seçimlerinde eğer HDP barajı geçememişse kan kusturacaklarmış. Kandan, terörden, şiddetten bahsedene biz meydanı bırakır mıyız? CHP Genel Başkanı bakıyorsunuz HDP ile iş birliği halinde 'Diyanet'i kaldıracağız, imam hatiplerin orta kısmını kapatacağız' diyor. Biz izin verir miyiz?"

Şimdi HDP'liler milletin huzurunda, milletin kararını beklemeden tehditler savuruyorlar. Biz o tehditlere pabuç bırakır mıyız? Baktılar olmadı bu sefer Gezicileri, vandalları meydana çıkardılar. İki sene önce bütün İstanbul'da anarşi çıkarıp şiddet, terör estirdiler.

Peki biz teslim olduk mu? Sonra bunlar da olmayınca 17-25 Aralık'ta paralel çeteyi devreye soktular. Pensilvanya'dan Türkiye'yi idare etmeye çalışanlara bu meydanları bıraktık mı? Hepsi akamete uğradı." 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız