Denizden canlı bir genç çıktı

Akşam saatlerinde kanoyla denize açılan gençlerle iletişim kesilince arama başlatıldı. Gençlerden biri yaralı olarak kurtarıldı, birinden haber yok.

Haberler 06.08.2010 - 10:25

Kocaeli Karamürsel'deki Belediye Plajı'nda Ertuğrul Eçin ve Mert Kütük adlı gençler akşam saatlerinde kanoyla denize açıldı.

Gençler için kabus dolu dakikaları denizde fırtına çıkmasıyla başladı.

Eçin ve Kütük'ün geri dönmemesi üzerine arama çalışması başlatıldı. Ertuğrul Eçin, sahil güvenlik ve deniz polisi tarafından yaralı olarak bulundu. Eçin'i sahilde endişeyle bekleyen ailesi çocukalırın kıyıda görünce büyük mutluluk yaşadı.

Denizde kaybolan Mert Kütük'ü arama çalışmaları devam ediyor. Hafif yaralı olarak kurtulan Eçin de arkadaşını ekiplerle birlikte arıyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız