Diyarbakır'da terör saldırısı

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde terör örgütü PKK mensupları, polis merkezine el yapımı patlayıcı ve uzun namlulu silah ve molotofkokteyli ile saldırdı. Patlayıcının jeneratöre isabet etmesiyle çıkan yangında 1'i çocuk 6 kişi dumandan etkilendi.

Haberler Anadolu Ajansı 30.09.2015 - 05:56

Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesinde teröristlerce polis merkezine gerçekleştirilen saldırının ardından çıkan yangında 1'i çocuk 6 kişi dumandan etkilendi.

Terör örgütü PKK mensubu bir grup, Cemiloğlu Caddesi'ndeki Bağlar Polis Merkezi'ne el yapımı patlayıcı, molotofkokteyli ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi.
Güvenlik güçlerinin anında karşılık verdiği olayda teröristler kaçarken, bombanın jeneratöre isabet etmesi sonucu yangın çıktı.

Yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Olayda, polis merkezinde bulunan 1'i çocuk 6 vatandaş dumandan etkilendi. Söz konusu 6 kişi, 112 Acil Sağlık ekiplerince hastanelere kaldırıldı.

Teröristlerin yakalanması için başlatılan çalışma sürüyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız