Doğuş'tan Soma'ya yardım eli

Soma'da yaşanan facianın üzüntüsünü derinden hisseden Doğuş Grubu, geride kalanların yaralarını sarmak için harekete geçti.

Haberler 16.05.2014 - 14:50

Soma'da meydana gelen elim olayın üzüntüsünü milletçe yaşadıklarını söyleyen Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk, "Hayatını kaybeden madencilerimize rahmet, ailelerine sabır, yaralı kardeşlerimize acil şifalar diliyorum" dedi.

Doğuş Grubu Yön. Kur. Baş. Ferit Şahenk
Şahenk, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Şimdi ne yaparsak yapalım, gidenler dönmeyecek; paylaşacaklarımız geride kalanlarla sınırlı olacak.

Grubumuzun Soma'ya yapacağı yardımların yanı sıra ben de şahsen, ocağına ateş düşen ailelerin yüksek öğrenim çağına gelmiş veya halen yüksek öğrenimini sürdüren çocuklarının, üniversite eğitimleri boyunca masraflarını karşılamayı arzu ve taahhüt etmek istiyorum.

Acımız büyük, milletimizin başı sağolsun."

DOĞUŞ ÇALIŞANLARINDAN GÖNÜLLÜ YARDIM
Ferit Şahenk'in yanı sıra Doğuş Grubu da, çalışanları ile birlikte bir yardım kampanyası başlattı. Hem Doğuş Grubu'nun kurumsal katkısı hem de Doğuş Grubu çalışanlarının gönüllü bağışlarıyla Soma'lı madencilerin ve yakınlarının barınma, sağlık ve sosyal ihtiyaçlarının karşılanmasına katkıda bulunulacak projeler hayata geçirilecek.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız