Durak: Uzaklaştırmam uzatılmadı

Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden İçişleri Bakanlığı kararı ile uzaklaştırılan Aytaç Durak, kararın uzatıldığı yönünde bir bilgisinin olmadığını belirtti.

Haberler Anadolu Ajansı 27.05.2010 - 16:38

Aytaç Durak, Mahmut Çelikcan'ın Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekilliği’ni bıraktığına ilişkin açıklamasını değerlendirdi.

Çelikcan'ın, kendisinin görevden alınmasıyla ilgili kararın yeniden gözden geçirildiğini ve uzatıldığını söylediğini anımsatan Durak, bu konuyla ilgili bilgisinin bulunmadığını kaydetti.

Hakkındaki uzaklaştırma kararının kanun gereği iki ayda bir gözden geçirilmesi gerektiğini belirten Durak, ''Uzaklaştırılma kararının uzatıldığı yönünde bilgim yok. Bu konuda herhangi bir tebligatta yapılmadı'' dedi.

Durak, hakkında yürütülen soruşturma kapsamında 28 Mart’ta İçişleri Bakanlığı onayı ile Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden uzaklaştırılmıştı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız