Emekliler derneği yöneticilerine tefecilik operasyonunda 2 tutuklama

Adana merkezli iki ilde düzenlenen operasyonda gözaltına alınan Türkiye Emekliler Derneği Yüreğir Şubesi yöneticilerinin de aralarında bulunduğu 8 zanlıdan 2'si tutuklandı, 6'sı adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Haberler Anadolu Ajansı 12.01.2019 - 10:12 Son Güncelleme : 12.01.2019 - 10:15

Adana merkezli iki ilde düzenlenen operasyonda gözaltına alınan Türkiye Emekliler Derneği Yüreğir Şubesi yöneticilerinin de aralarında bulunduğu 8 zanlıdan ikisi tutuklandı.

Adana Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince tefecilik yaparak haksız kazanç sağladıkları iddiasıyla 8 Ocak'ta gözaltına alınan 8 şüphelinin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Türkiye Emekliler Derneği Yüreğir Şube Başkanı M.K., derneğin bazı yönetim kurulu üyeleri ve çalışanları ile odun kömür satışı yapan bir firma sahibinin de aralarında bulunduğu 8 zanlı, Adana Adli Tıp Birimi'nde sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edildi.

Nöbetçi sulh ceza hakimliğine çıkarılan zanlılardan şube başkanı M.K. ve odun kömür satışı yapan firma sahibi F.K. tutuklandı, diğerleri ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız