Erdoğan'a protesto

Finlandiya’da temaslarda bulunan Başbakan Erdoğan, düzenlenen forumda vize konusunda Avrupa Birliği'ne sitem etti. Toplantı sırasında slogan atan bir kadın, korumalar tarafından salonun dışına çıkartıldı.

Haberler NTV Haber 06.11.2013 - 16:00

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Finlandiya Başbakanı Jyrki Katainen'le birlikte Başkent Helsinki'de Türk-Fin İş Forumuna katıldı.

Erdoğan, konuşmasında Avrupa Birliği'nin (AB) Latin Amerika ülkelerine vize muafiyeti uygularken Türkiye'nin bundan yararlanamadığını anlattı.

Başbakan Erdoğan, "Latin Amerika ülkelerinin Avrupa Birliği ile yakın uzak hiçbir ilgisi, alakası yok ama buna rağmen onlara vize muafiyeti, Türkiye müzakereci ülke ama Türkiye'ye hala vize. Bu bizi üzüyor" dedi.

Türkiye'nin ekonomi ve hakla özgürlükler alanında AB’ye üye bazı ülkelerden daha ileri olduğunu sözlerine ekledi.

Erdoğan’ın konuşması sırasında bir de protesto olayı yaşandı.

"Her Yer Taksim" sloganı atan bir kadın protestocu salondan çıkarıldı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız