Erzurum’da kar iki metreyi buldu

Erzurum’da kar ve tipi nedeniyle yolda mahsur kalan 8 kişilik ekip iş makinelerinin yolu açmasıyla kurtarıldı. Mahsur kalan ekibin cep telefonuyla çektikleri görüntülerde kar kalınlığının 2 metreyi aştığı görüldü.

Haberler İHA 25.04.2015 - 10:39

Erzurum’un Tekman ilçesinde kara kış hükmünü sürdürüyor. Tekman’ın köylerinde meydana gelen enerji hatlarındaki arızayı gidermek için yola çıkan elektrik ekibi tipinin kapattığı yolda mahsur kaldı.

Durumun ilgili mercilere bildirilmesi üzerine ekibin mahsur kaldığı bölgeye iş makineleri sevk edildi. Uzun süre yapılan çalışmanın ardından yol açılarak ekip köye ulaştırıldı.

Mahsur kalanlar kurtarılmalarını cep telefonlarına kaydederek, Nisan ayında 2 metreyi aşan kar kalınlığını göstermeye çalıştı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız