Eşi ve iki çocuğunu kurtardı ama...

İstanbul Zeytinburnu'da, Suriyeli ailenin kaldığı evde çıkan yangında 2 çocuk hayatını kaybetti.

Haberler Anadolu Ajansı 12.02.2016 - 07:46 Son Güncelleme : 12.02.2016 - 07:48

İstanbul Zeytinburnu'da bulunan 5 katlı binanın giriş katındaki dairede oturan Suriyeli Muhammed Weysi ve ailesinin evinde yangın başladı.

Elektrik sobasından çıktığı öne sürülen yangın kısa sürede tüm evi sardı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıdaitfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.

Muhammed Weysi yangın başladıktan sonra eşi Muntua Weysi ile bir kızı ve bir oğlunu alevlerden kurtararak dışarı çıkardı. Tekrar alevlerin arasına girmek isteyen Weysi, ağır yaralandı.

İtfaiye ekiplerinin söndürdüğü yangının ardından yapılan incelemelerde, evden çıkamayan Weysi Weysi (5) ve Reyyen Weysi'nin (9) hayatını kaybettiği tespit edildi. 

Yangında yaralanan baba Weysi ile dumandan etkilenen kızı, Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı. 

Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından çocukların cansız bedenleri Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız