Eurovision'a sıçrayan Jimmy serbest!

Futbol, Formula 1, tenis derken son olarak Eurovision'da da ülkesi adına yarışan Daniel Diges'in şarkısı sırasında sahneye çıkan 'Jimy Jump', yaklaşık 2 bin Euro para cezası ödeyerek serbest kaldı.

Haberler 30.05.2010 - 20:51

2004 Avrupa Futbol Şampiyonası finalinde, 2004'te Montemelo'daki Formula 1 yarışında, 2005'te Real Madrid-Barcelona maçında, 2007'de Milan-Liverpool arasında oynanan Şampiyonlar Ligi finalinde, 2008'de Türkiye-Almanya arasında oynanan Avrupa Futbol Şampiyonası yarı finalinde, 2009'da Fransa tenis turnuvası Roland Garros'da Federer-Soderling maçında ve daha birçok spor organizasyonunda sahaya girmesiyle ünlenen İspanyol vatandaşı Jaume Marquet Coto (Jimmy Jump) yine serbest.

Daha çok İspanya'daki uluslararası spor aktivitelerinde veya önemli maçlarda sahaya girmesiyle tanınan Jimmy Jump, son kez Eurovision'da kendini göstermişti.

Dün gece Oslo'da düzenlenen Eurovision Şarkı Yarışması'nda İspanya adına 'Algo Pequenito' adlı şarkısıyla yarışan Daniel Diges'in şovu sırasında sahneye atlayan 'Jimmy Jump', 1880 Euro para cezası sonrasında serbest bırakıldı. (2006'da Şampiyonlar Ligi yarı finalindeki Villarreal-Arsenal maçında da sahaya giren Jimmy Jump'a, İspanyol Futbol Federasyonu'ndaki şiddetle mücadele komisyonu tarafından 60 bin 100 Euro para cezası verilmişti.)

Daniel Diges'in şarkısı sırasında sahneye atlayarak, gruptakilerle birlikte 20 saniye kadar dans eden Jimmy Jump, daha sonra güvenlik görevlilerinin müdahalesiyle hemen sahneden inmiş, ancak müdahalesinden dolayı İspanya şarkısını 2. kez sahnede söylemek zorunda kalmıştı.

Yakalanarak Oslo'da komiserliğe götürülen 36 yaşındaki İspanyol vatandaşı Jimmy Jump'ın, 1880 Euro para cezasını ödeyerek, öğlen saatlerinde serbest kaldığı açıklandı.

Bu arada tüm Avrupa'nın izlediği Eurovision sırasında, sahnede olduğu anların görüntülerini internetteki sosyal iletişim ağı facebooktaki sayfasına hemen koyduğu ortaya çıkan Jimmy Jump'ın, gün içinde YouTube'da da en çok izlenenlerde ilk üçe girdiği belirtildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız