Fabrikada korkutan yangın

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde kurulu bir kimya fabrikasında yangın çıktı. Patlamaların da duyulduğu yangın nedeniyle tren seferleri durduruldu.

Haberler 12.09.2011 - 12:34

Darıca İlçesi'nin Sırasöğütler mahallesinde kurulu bulunan Polar Kimya Sanayii fabrikasındaki yangın saat 11.00 sıralarında başladı. Giderek büyüyen yangın tüm tesisleri sararken içerden art arda patlama sesleri gelmeye başladı. Gebze, Darıca ve Dilovası itfaiyelerine takviye olarak bölgeye Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden de itfaiye arozözleri gönderildi. Bu arada yanan fabrikanın yakınında başka tesisler de bulunduğu belirtilirken, yangının demiryoluna da yakın olması nedeniyle tren seferleri durduruldu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız