Fezlekeye ilk yorum

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanına hakaret ettiği gerekçesiyle kendisi hakkında hazırlanan fezlekeye tepki gösterdi. Kılıçdaroğlu, “Fezlekeyi hazırlayan kişi, savcılık görevini yapmıyor" dedi.

Haberler Anadolu Ajansı 26.02.2016 - 16:45

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bütçe görüşmeleri için geldiği TBMM'de, gazetecilerin, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın kendisi hakkında hazırlanan fezlekeye ilişkin soruyu yanıtladı.

Kılıçdaroğlu, "Fezlekeyi hazırlayan kişi, savcılık görevini yapmıyor" değerlendirmesinde bulundu.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Kemal Kılıçdaroğlu hakkında, partisinin 35. Olağan Kurultayı ve 19 Ocak'taki TBMM Grup Toplantısı'ndaki konuşmaları ile sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabındaki paylaşımlarla "Cumhurbaşkanı'na hakaret ettiği" iddiasıyla fezleke hazırlamıştı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız