Gaziantep'te feci kaza: 2 ölü, 4 yaralı

Gaziantep'te yol kenarında duran otomobile minibüsün çarpması sonucu ilk belirlemelere göre 2 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı. Yaralıların bazılarının durumlarının ağır olduğu öğrenildi.

Haberler Anadolu Ajansı 14.08.2019 - 17:07 Son Güncelleme : 14.08.2019 - 17:39

Gaziantep'te, Ramazan Aydoğdu idaresindeki minibüs, Gaziantep-Şanlıurfa otoyolunun 55'inci kilometresinde yol kenarında park halinde bulunan ve sürücüsü henüz belirlenemeyen otomobile çarptı.

Kazada ilk belirlemelere göre 2 kişi hayatını kaybetti. Yaralanan 4 kişi ise kazayı görüp duran bir kadın doktorun ilk müdahalesinin ardından 112 Acil Servis ekiplerince kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı.
Yaralıların bazılarının durumlarının ağır olduğu öğrenildi. Güvenlik güçleri ve trafik ekipleri, bölgede ikinci bir kaza yaşanmaması için önlem aldı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız