Gaziantep'te polise ateş açıldı: 1 polis yaralı

Gaziantep'te polis ekiplerinin "dur" ihtarına otomobilden silahla ateş ederek karşılık veren şüpheliler, 1 polis memurunu yaraladı. Şüphelilerden 1'i yaralı olarak yakalandı.

Haberler Anadolu Ajansı 28.08.2017 - 19:44 Son Güncelleme : 28.08.2017 - 19:46

Arşiv

Gaziantep'te "dur" ihtarına otomobilden silahla ateş ederek karşılık veren şüpheliler, 1 polisi yaraladı. 

Polis ekipleri merkez Şahinbey ilçesine bağlı Deniz Mahallesi'nde ihbar üzerine bir durdurmak istedi. Uygulama noktasındaki polislerin "dur" ihtarına uymayıp otomobille kaçan kişiler, ekiplerce takibe alındı.

Güzel Vadi Mahallesi'nde takipteki motosikletli ekiplere silahla ateş eden zanlılar, polis memuru Kenan K'yi yaraladı. Ambulansla hastaneye kaldırılan polisin hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

Bu arada polislerin de karşılık vermesi üzerine çıkan çatışmada şüphelilerden Eyüp D. de yaralandı. Eyüp D. polislerce yakalanırken diğer kişiler ise otomobille uzaklaştı.

Bir süre sonra park halindeki bir minibüse çarparak duran otomobildeki diğer kişiler kaçtı. Araçta yapılan aramada ise tabanca ele geçirildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız