Görmez: Ölümsüzlüğe gittiler

Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, Hatay'da düzenlenen bombalı saldırılarda hayatını kaybedenler için, "Reyhanlı'da şahadete erenleri öldüremediler, onlar diridirler ve ölümsüzlüğe gittiler'' ifadelerini kullandı. Görmez, "Ebedi saadet onlarındır" dedi.

Haberler NTV Haber 12.05.2013 - 12:07

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, Reyhanlı'da dün meydana gelen 46 kişinin hayatını kaybettiği, 51 kişinin de yaralandığı bombalı saldırılarla ilgili başsağlığı mesajı yayımladı.

Mesajında hiçbir saltanat, hiçbir makam ve hiçbir hükümdarlığın masum insanların kanlarının üzerine ayakta duramayacağını vurgulayan Görmez, bunu yapanların hem bu dünyada hem de ahirette yaptıklarının karşılığını alacağını söyledi.

Diyanet İşleri Başkanı, "Bu menfur saldırının kararını verenler, planlayanlar ve gerçekleştirenler; işte onlar Allah'ın lanetine, gazabına ve azabına müstahak olanlardır. Dünyada kazandıkları hiçbir şey onları bu can yakıcı azaptan kurtarmayacaktır" ifadelerini kullandı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız