Gül yapılaşmayı eleştirdi

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, kentleşmeye bağlı sorunları sert bir dille eleştirdi; yeni yapılan kamu binaları için "övüneceğimiz yapılar değil" dedi.

Haberler NTV Haber 04.05.2009 - 14:39

Ankara'da Kentleşme Şurası'na katılan Gül, tarihi yapıların korunmasında sorunlar yaşandığını söyledi; yeni yerleşimlerdeki çarpık yapılaşmanın çevre ve görüntü kirliliği yarattığını vurguladı.

Kentleşmede, engelliler konusunda da ihmalkar davranıldığını söyleyen Gül, "Bir arada insanca yaşayabilmek için şehirden başka alternatif yok. O yüzden şehirlerimize sahip çıkalım" dedi.

Yeni Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir de kentleşme politikalarının bütün bir strateji çerçevesinde ortaya konulamadığını söyledi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız