Hakan Ünsal klasik otomobiliyle kaza yaptı

Galatasaray'ın eski futbolcusu ve futbol yorumcusu Hakan Ünsal, yola fırlayan köpeğe çarparak kaza yaptı. Ünsal'ın kullandığı otomobil hasar görürken, köpeğin öldüğü öğrenildi.

Haberler DHA 08.12.2021 - 16:10 Son Güncelleme : 08.12.2021 - 16:58

İstanbul'da eski futbolcu Hakan Ünsal otomobiliyle kaza yaptı.

Olay dün akşam saat 20.30 sıralarında Başakşehir'de meydana geldi. Galatasaray'ın eski futbolcusu ve futbol yorumcusu Hakan Ünsal, Başakşehir Fenertepe istikametinde klasik otomobiliyle seyir halindeyken, otoyol ayrımında önüne bir anda köpek fırladı.

Köpeğin yola çıktığını fark eden Hakan Ünsal köpeğe vurmamak için hamle yaptı. Ancak köpeğe vurmaktan kurtulamadı. Olay sırasında aracın kısa sürede kontrolünü yitiren Ünsal yolda savruldu.

Olayın ardından büyük bir şok geçiren Hakan Ünsal olaydan yara almadan kurtulurken, klasik aracının ön kısmında maddi hasarlar oluştu. Ayrıca ünlü futbolcu Hakan Ünsal çarptığı köpeğin öldüğünü öğrenince büyük üzüntü yaşadığı öğrenildi. Kazayla ilgili trafik polislerinin inceleme başlattığı belirtildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız