HAS Parti: Marş Grup Yorum'un değil

HAS Parti kongresinde çalınan marşın, iddia edildiği gibi Grup Yorum'a ait olmadığı, Metin Yılmaz tarafından hazırlandığı açıklandı.

Haberler Anadolu Ajansı 29.11.2010 - 16:37

Halkın Sesi Partisi'nden (HAS Parti) yapılan yazılı açıklamada, bazı basın yayın organlarında, partinin dün yapılan kongresinde çalınan marşın Grup Yorum'a ait olduğu yönünde haberler çıktığı anımsatılarak, ''Grup Yorum, ülkemizin saygın bir müzik grubudur ve siyasi partilere marş yapmayacağını sadece biz değil, onları tanıyan herkes bilir. Halkın Sesi Marşı'nın söz ve müziği müzisyen Metin Yılmaz'a aittir'' denildi.

Yanlış anlamanın, kongre salonundaki ses seviyesinin yüksekliğinden ve gazetecilerle sohbet eden bir partilinin marşı Grup Yorum'un eserlerine benzetmesinden kaynaklandığı kaydedildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız