Hatay’daki kavgaya çevik kuvvet müdahale etti

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde iki grup arasında kavga çıktı, kavgaya çevik kuvvet ekipleri biber gazı sıkarak müdahale etti.

Haberler Anadolu Ajansı 27.07.2010 - 12:31

Hatay Dörtyol'daki minibüs garajlarında iki grup arasında gerginlik yaşandı. Zaman zaman birbirine taş atan gruptakilerin yanına giden Kaymakam Hayri Sandıkçı, tarafları sakinleştirmeye çalıştı.

Gruplardan birinde bulunanlar, diğerlerinin uzaklaşmaması halinde bölgeden ayrılmayacaklarını söyledi. Kaymakam Sandıkçı, BDP Hatay İl Başkanı Mehmet Nisan ile görüşerek gruptakilerin uzaklaştırılmasını istedi.

Bunun üzerine gruptakiler, çevik kuvvet ekipleri eşliğinde yürüyüşe geçti. Yaklaşık 300 metre yürüyen gruptakilerden bazıları terör örgütü elebaşı lehine Kürtçe slogan atınca diğer grup, polis ekiplerinin oluşturduğu barikatı aşarak slogan atanlara saldırmak istedi. Çevik kuvvet ekipleri, grupları biber gazı sıkarak dağıttı.

Daha sonra BDP ilçe binasının bulunduğu sokakta toplanan grubu Hatay Emniyet Müdürü Ragıp Kılıç ile Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin sakinleştirmeye çalıştı.

İlçede geniş güvenlik önlemi alındığı görüldü.

Hatay’da dün gece bir polis arabasına yapılan saldırıda 4 polis memuru şehit olmuştu. Bu olayın ardından ilçeden olaylar çıkmıştı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız