Hillary Clinton kılığına girdi

Bir anda internetin en çok paylaşılan dosyalarından biri haline gelen Julianne Moore fotoğrafının gizemi çözüldü.

Haberler 08.04.2011 - 17:35

Amerikan HBO kanalı geçen yıl Bill Clinton'ın başkanlık dönemini ve onun o zamanın İngiltere Başbakanı Tony Blair ile ilişkisini anlatan 'The Special Relationship' adlı bir film yayınladı. Filmde Michael Sheen Blair'i, Dennis Quaid Bill Clinton'ı ve eşi Hope Davis de karısı Hillary oynuyordu.

Yapımna dair bugüne kadar bilinmeyen ayrıntı ise 'Hillary Clinton' rolü için ilk anlaşılan ismin Julianne Moore olduğuydu. Moore hem bu yılki Oscar adayı filmlerden biri olan 'The Kids Are All Right'ın hem de 'The Special Relationship'in çekim tarihleri çakışınca 'Hillary'den vazgeçti.

Deneme çekimlerine ait resim bir makyözün portfolyosunda ortaya çıkınca internete de yayıldı.

Ancak Moore kısa bir süre sonra yine siyasetle ilgili bir filmde rol alacak ve 'Game Change' adlı bu yapımda Sarah Palin'i oynayacak.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız