Hollande Dink ailesiyle görüştü

Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande, İstanbul'dan ayrılmadan önce Türkiye'de yaşayan Fransız vatandaşları ile aralarında basın ve akademi dünyasından isimlerin de olduğu bir grupla görüştü. Fransız Sarayı’ndaki davete Hrant Dink'in eşi Rakel Dink de katıldı.

Haberler 28.01.2014 - 18:29

Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün verdiği yemekten sonra Taksim'deki Fransız Sarayı'na geçti.

Buradaki davete Türkiye'de yaşayan Fransız vatandaşları katıldı.

Fransız Sarayı’na gelen isimler arasında 2007'de gazetesinin önünde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink'in eşi Rakel Dink ve kardeşi Orhan Dink de vardı.

Dink ailesi yaklaşık 1 saat sonra Fransız Sarayı'ndan ayrıldı.

Orhan Dink, çıkışta gazetecilerin soruları üzerine, "Özel, ailevi bir görüşmeydi. Kamuoyunu ilgilendirecek bir şey yok" açıklamasını yaptı.

Davete Türkiye'deki medya ve akademi camiasından isimler de katıldı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız