İçi dışı bir sabit disk

Western Digital Studio serisi sabit disklerin mini ekranına, içerikle ilgili etiket eklenebiliyor.

Haberler 02.03.2010 - 16:20

En bilinen sabit ve harici disk üreticilerinden Western Digital, taşınabilir disklerine ne kaydettiğini unutanlara şık bir alternatifle çıkageldi. Diskin içinde ne olduğunu gösterir e-etiket eklenebilen, Firewire portlu ve güzel tasarımlı My Passport Studio bugün tanıtıldı.

WD Studio'nun mini 'e-etiket' ekranında diskteki dosya sayısı, dolu ve kalan disk kapasitesi gibi bilgiler görünüyor. Üstelik bu ekran sadece bilgisayara bağlıyken değil, her zaman görülüyor. Böylece binlerce dosyayı çok sayıda diskte saklayan meşgul insanlar için muhteşem bir çözüm haline geliyor.

Mini ekranda görülen bilgiler WD SmartWare yazılımı kullanılarak güncelleniyor. Sürekli yedekleme özelliği de istenirse mevcut. Dosya bazında şifreleme yapılabiliyor.

WD Studio serisi 320 GB, 500 GB ve 640 GB kapasitelerde piyasaya sürülüyor. Firmanın tavsiye ettiği fiyatlar da kapasiteye bağlı olarak 150 ile 200 dolar arasında.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız