İstanbul'da 'evde çalınır' diyerek yanına aldığı altınları pazarda çaldırdı

İstanbul'da 20 bin lirasını ve altınlarını evde çalınır düşüncesiyle pazara giderken yanında götüren kadın semt pazarında birikimini çaldırdı.

Haberler DHA 23.01.2020 - 13:13

İstanbul Sultangazi'de 20 bin lira ve altınlarıyla pazara giden kadın pazarda hırsızların hedefi oldu.

Cebeci Mahallesi'nde meydana gelen olayda evinin yakınında kurulan semt pazarına gitmek için evden çıkan Sohbet Erkun (51), evde bulunan 4 adet çeyrek, 1 adet reşat altın, 1 adet küpe ve 20 bin TL'yi çalınır düşüncesiyle yanına aldı.

Altınları ve parayı çantasında taşıyan Erkun, pazar alışverişini tamamladıktan sonra eve döndü.

Erkun eve geldiğinde altın ve paraların çantasında olmadığını fark etti.

Çantanın boş olduğunu gören Erkun, semt pazarına koştu. Daha sonra polis merkezine giderek altınların ve parasının çalındığını belirten kadın, şüphelendiği bir kadından şikayetçi oldu. Sohbet Erkun'un çantasından çalınan 20 bin TL'nin çalıştığı iş yerinin kapanmasından dolayı tazminatını alan kocasına ait olduğu öğrenildi. 

"İÇİM RAHAT OLMADIĞI İÇİN YANIMA ALDIM"

Yaşadığı olayı anlatan Sohbet Erkun, "Daha önce komşularımın gece parası çalındığı için rahat değildim. Rahat olmadığım için evden çıktığımda altınları ve parayı yanıma alırdım" dedi.

VİDEO: GRAMAJI DÜŞÜK ALTIN NASIL ANLAŞILIR?

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız