İstanbul'da metrobüs kazası sonrası trafikte son durum

İstanbul'un trafik yoğunluğuna, bu sabah Acıbadem'de yaşanan metrobüs kazası nedeniyle oluşan sıkışıklık da eklendi. İşte megakentin ana arterlerindeki trafik durumu...

Haberler ntv.com.tr 23.09.2016 - 09:51 Son Güncelleme : 23.09.2016 - 10:16

İstanbul'da meydana gelen metrobüs kazası sonrası kentte trafik yoğunluğu yaşanıyor.

Kazanın yaşandığı E-5 Otoyolu Acıbadem mevkiinde trafik tek şeritten veriliyor. 

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nden Anadolu yakasına geçişte yoğunluk yaşanıyor. Köprünün Avrupa'ya geçişinde ise trafik akıcı. Üsküdar'da belirgin bir trafik sıkışıklığı var.

Şişli'den başlayan yoğunluk, köprü girşine kadar devam ederken, Avrupa Yakası'nın geri kalanın da ise herhangi bir sıkıntı yok.

Fatih Sultan Mehmet Köprüsünü'nün her iki geçiş noktasında uzun araç kuyrukları oluşmuş durumda. Metrobüs kazası nedeniyle buraya yönelen araçlar Anadolu ve Avrupa Yakası'nda yoğunluğa neden oluyor.

Kemerburgaz Kavşağı'ndan Hasdal Kavşağı'na kadar yoğun bir tarafik var.

Seyrantepe'den FSM'ye dek uzanan sıkışıklık her iki Levent'te de aynı şekilde seyrediyor.  Anadolu Yakası'nda Kavacık Kavşağından Küçüksu Caddesi'nin TEM'le kesiştiği noktaya dek devam ediyor. Köprü üzerinde ise trafik akıcı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız