İstanbul’da otel zinciri sahibine silahlı saldırı

Sarıyer'de, bir otel zinciri sahibinin aracına ateş açan şüphelinin kimliğinin tespit edildiği, yakalanmasına çalışıldığı bildirildi

Haberler Anadolu Ajansı 31.10.2017 - 21:53

Arşiv

İstanbul’da bir otel zinciri sahibinin aracına ateş açan şüphelinin kimliğinin belirlendiği, yakalanmasına çalışıldığı öğrenildi.

Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bir oteller zincirinin sahibi olan Selim S'nin aracına Ayazağa'da düzenlenen silahlı saldırıyla ilgili çalışma başlattı.

Ekipler, ölen ya da yaralananın olmadığı saldırıyı iş adamı Selim S. ile arasında husumet bulunan bir taksi şoförünün gerçekleştirdiğini tespit etti. 

İsmi açıklanmayan şüphelinin yakalanması için çalışmalar sürüyor. 

Taksi şoförünün, Selim S'nin eski şirket müdürü İ.C. tarafından dolandırıldığını öne sürerek iş adamından para istemesi üzerine husumetin yaşandığı belirtildi. 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız