İzmir'de tersanede çelik halat koptu: 2 işçi hayatını kaybetti

İzmir Aliağa'daki bir tersanede, yolcu gemisinin sökümü sırasında halatın kopması sonucu düşen işçiler yaşamını yitirdi.

Haberler DHA 13.09.2021 - 12:14

İzmir'in Aliağa ilçesi Atatürk Mahallesi'ndeki tersanede dün saat 10.00 sıralarında yolcu gemisinin sökümü sırasında gerilmiş halat boşaldı.

İşçilerden İlyas Bıdık ve Veli Bal çalıştıkları yerden düştü. Diğer çalışanların ihbarı üzerine olay yerine, 112 sağlık ve polis sevk edildi.

Olay yerinde İlyas Bıdık'ın öldüğü belirlendi. Ağır yaralanan Veli Bal ise kaldırıldığı Aliağa Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Bıdık ile Bal'ın cenazeleri, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız