Kaçak yollardan Türkiye'ye geldi, şiddetten kaçan eşini öldürdü

Afganistan'da eşinden dayak yediği için İstanbul'a kaçan kadını, cani koca burada da buldu. Kaçak yollarla Türkiye'ye gelen şüpheli koca, eşiyle barışmak istedi, teklifine karşılık bulamayınca da elektrik kablosuyla boğdu.

Haberler İHA 27.05.2021 - 10:46

Şiddet gördüğü gerekçesiyle ülkesini terk ederek Türkiye'ye yerleşen kadın, Afgan kocası tarafından, İstanbul'da öldürüldü. 

Afganistan uyruklu 27 yaşındaki Elham Atıfı, imam nikahlı eşi Muhammedullah Raihan’dan şiddet gördüğü için 4 yıl önce ülkesini terk ederek İstanbul'a kaçtı.

Ancak eşi peşini bırakmadı.

Yaklaşık 1 yıl sonra İran üzerinden kaçak yollarla Türkiye'ye geldi.

İstanbul’da buluşan çift Sultangazi’de bir eve gitti.

MUŞTAYLA VURDU

Raihan, eşine Afganistan'a dönme teklifinde bulundu.

Teklifine karşılık bulamayınca da öfkelendi, muştayla eşinin başına vurdu, ardından da elektrik kablosuyla boğdu.

İSTANBUL'DA ÖLDÜRDÜ VAN'DA YAKALANDI

Cinayet sonrası Van’da yakalanan sanık Raihan hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma tamamlanarak iddianame hazırlandı.

AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET İSTEMİ

İddianamede, sanığın ‘eşe karşı kasten öldürme’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına mahkum edilmesi talep edildi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız