Kağıt gibi ezilen araçtan 5 kişi sağ çıktı

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde taş yüklü hafriyat kamyonunun altında ezilen ticari araçta bulunan 2’si çocuk 5 kişi ve kamyon şoförü kazadan yaralı olarak kurtuldu.

Haberler İHA 25.06.2016 - 14:59

Kaza, Tekirdağ’ın Çorlu ilçesi Önerler Mahallesi’nde meydana geldi. Önerler’den Velimeşe istikametine seyir halinde olan Yakup T. hakimiyetindeki taş yüklü hafriyat kamyonu, aynı yönde ilerleyen Osman G. hakimiyetindeki hafif ticari aracın üzerine devrildi. Ticari araç, kamyonun altında ezildi.

Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin çalışmaları sonucu ticari aracın üzerine devrilen kamyon kaldırıldı. Kamyonun kaldırılmasının hemen ardından, Furkan G., Mehmet A. Hüseyin A., Osman G. ve Muhammet Ö. araçtan yaralı olarak çıkarıldı. Kazada yaralanan kamyon şoförü Yakup T. ile diğer araçtaki yaralılar Çorlu Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız