Karantinanın bittiği sanıp su faturası ödemeye gitti (Yurda gönderildi)

Covid-19 sebebiyle evinde karantinada olan ve süresinin bitmesine saatle kala belediyeye su borcu ödemeye gelen bir kişi, HES kodu sayesinde yakalanarak karantina yurduna sevk edildi.

Haberler İHA 27.10.2020 - 16:31

Karabük’te corona virüs nedeniyle evinde karantinada olan Mehmet K, normal şartlarda gece yarısı dolacak olan karantinasını ihlal ederek su borcunu ödemek için Karabük Belediyesi'ne geldi.

HES Kodu uygulaması nedeniyle belediye girişinde sorgusu yapılan Mehmet K.’nın karantinada olduğunu belirleyen belediye güvenlik görevlileri durumu 112 ekiplerine ve polise bildirildi.

Belediye girişinde polis nezaretinde bekletilen Mehmet K. daha sonra 112 ekipleri tarafından alınarak Katip Çelebi yurduna getirilerek karantinaya alındı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız