Kargo aracından yüzlerce hayvan derisi çıktı

Batman'ın Kozluk ilçesinde bir kargo firmasına ait kamyonda yapılan aramada 250 kaya sansarı, 26 tilki ve 6 su samuru derisi ele geçirildi.

Haberler Anadolu Ajansı 07.06.2017 - 20:27

Batman'ın Kozluk ilçesinde bir kargo firmasına ait kamyonda yapılan aramada 250 kaya sansarı, 26 tilki ve 6 su samuru derisi bulundu.

Kozluk İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, bir kargo firmasına ait kamyonda arama yaptı. 

Aramada, kamyon kasasında koliler içerisinde 250 kaya sansarı, 26 tilki ve 6 su samuru derisi ele geçirildi. 

Jandarma ekiplerince yapılan tahkikat sonucu ele geçirilen hayvan postlarının Bitlis'ten Diyarbakır'a gönderildiği belirlendi. 

Bitlis'te postları kargoya veren ve kargo sahibi olduğu değerlendirilen şüpheliye, Kara Hayvanlarını Koruma Kanunu kapsamında 149 bin lira para cezası kesildi. 

Batman Doğa Koruma ve Milli Parklar İl Müdürü Ercan Turan, derilere el konulduğunu belirterek, doğa canlılarına zarar verenlere yönelik çalışmaların aralıksız devam ettiğini bildirdi. 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız