Kaymakam alkışlarla göreve başladı

Sınırdaki bombardımanda hayatını kaybeden 35 kişinin ailesine taziye ziyaretinde bulunduğu sırada saldırıya uğrayan Kaymakam Naif Yavuz görevine başladı. Uludereliler, ilçeye kadar konvoyla eşlik ettikleri kaymakama sevgi gösterisinde bulundular.

Haberler 03.01.2012 - 14:31

Şırnak Asker Hastanesi'nde yapılan tedavisinin ardından otele yerleşen Kaymakam Naif Yavuz, görevine başlamak üzere sabah kaldığı otelden Uludere ilçesine gitti.

Kaymakam Yavuz'u yalnız bırakmayan çok sayıda Uludereli, araçlarıyla geldiği Şırnak'tan Uludere'ye kadar Yavuz'un aracına konvoy halinde eşlik etti.

Yavuz, kaymakamlık binası önünde kalabalık bir grubun yoğun sevgi gösterisi ile karşılandı.

Uludere Kaymakamı Naif Yavuz, Irak sınırındaki olayda hayatını kaybeden 35 kişinin yakınlarına taziye ziyaretinde bulunmuştu.

Bu sırada bir grup Kaymakam Yavuz’a saldırıda bulunmuştu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız