Kenan Sofuoğlu İstanbul'a getirildi

Kaza geçiren Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu'nu taşıyan ambulans uçak İstanbul'a geldi.

Haberler Anadolu Ajansı 01.10.2017 - 13:53 Son Güncelleme : 01.10.2017 - 14:10

Fransa’daki Dünya Supersport Şampiyonası'nın 10. ayağındaki sıralama turlarında kaza yapan, bel ve kalçasında kırık bulunduğu tespit edilen milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, İstanbul’a getirildi.

Sofuoğlu, Dışişleri Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın girişimlerinin ardından ambulans uçakla Fransa'dan yurda getirildi. Sabiha Gökçen Havalimanındaki apronda ambulansa taşınan Sofuoğlu, Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı.

Radyoloji servisinde röntgeni çekilen Sofuoğlu’nun İspanya'nın Jerez kentinde 22 Ekim'de yapılacak etap yarışlarına yetiştirilmesi bekleniyor.

Dünya Supersport Şampiyonası'nın 10. ayağında yarışan Sofuoğlu, başkent Paris yakınlarındaki Nevers Magny-Cours Pisti'ndeki sıralama turlarında kaza geçirmiş, bel ve kalçasında 3 kırık olduğu tespit edilmişti.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız