Kendilerini polis, savcı ve hakim olarak tanıtanlara tutuklama

Şanlıurfa'da telefonla aradıkları kişileri, kendilerini kamu görevlisi olarak tanıtıp dolandırdıkları suçlamasıyla gözaltına alınan 20 şüpheliden 17'si tutuklandı.

Haberler DHA 09.03.2024 - 11:19

Kentte polise başvuran bazı vatandaşlar, telefonla kendilerini arayıp polis, savcı ve hakim olarak tanıtan kişiler tarafından dolandırıldıklarını söyleyerek şikayette bulundu.

Çalışma başlatan İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, 5 ay süren fiziki ve teknik takibin ardından Şanlıurfa, İstanbul, Sakarya ve Manisa'da tespit edilen adreslere eş zamanlı operasyon düzenlendi.

3 KİŞİ SERBEST BIRAKILDI

Operasyonda 20 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin evlerinde cep telefonları, içinde adres sorgu programı bulunan 3 bilgisayar ile çok sayıda hafıza kartı ele geçirildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 17'si tutuklandı, 3'ü ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız