Kılıç: ‘ABD projesi’ demek hakarettir

AK Parti Grup Başkanvekili Suat Kılıç, Kürt açılıma konusunda Hükümete ve MGK'ya sert eleştiriler yönelten MHP lideri Devlet Bahçeli'ye tepki göstererek, “Çözüm reçetesini yurtdışı güçlere bağlamak, millitemize hakarettir" dedi.

Haberler NTV Haber 23.08.2009 - 22:50

Kürt açılımıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan AKP Grup Başkanvekili Suat Kılıç, hükümetin, Türk milletini terörle yaşamaktan kurtarmaya karar verdiğini söyledi.

Türkiye'nin kendi sorunlarını çözme kabiliyetinden yoksun olduğunu söyleyenlerin hakaret ettiğini belirten Kılıç, “Türk milletinin kendi çözüm reçetesini birtakım yurtdışı güçlere bağlamak, millitemize yapılan bir hakarettir" dedi.

AK Parti Grup Başkanvekili Kılıç "Demokratik açılım önerisini, Amerikan, İsrail planı olarak yaftalayan milliyetçi anlayış, Atatürk milliyetçiliği ve Kürk milliyetçiliği anlayışından fersah fersah uzak bir anlayıştır" diye konuştu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız