Kocaeli’de minibüs ile otomobil çarpıştı: 10 yaralı

Kocaeli'de bir otomobil ile minibüs çarpıştı. Otomobilin takla attığı kazada çok sayıda kişi yaralandı.  Kaza nedeniyle İstanbul istikameti ulaşıma kapandı.

Haberler Anadolu Ajansı, DHA 30.06.2021 - 19:23 Son Güncelleme : 30.06.2021 - 21:04

Anadolu Otoyolu Kocaeli kesiminde servis minibüsü ile otomobilin çarpışması sonucu ilk belirlemelere göre 10 kişi yaralandı.

Anadolu Otoyolu İstanbul istikameti Derince mevkisinde işçileri taşıyan, sürücülerinin kimlikleri henüz belirlenemeyen minibüs ile bir otomobil çarpıştı. Otomobil takla atarken, minibüs ise orta refüje devrildi. 

Yaralılar, kaza yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Yaklaşık iki saat ulaşıma kapanan otoyolun İstanbul istikameti, araçların yoldan kaldırılmasının ardından yeniden trafiğe açıldı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız