Lastiği patlayan TIR cipe çarptı: 1 ölü, 3 yaralı

Trabzon'da kömür taşıyan TIR, lastiğin patlaması nedeniyle cipe çarptı. Kazada üç kişi yaralanırken, cipin şoförü hayatını kaybetti. Kaza nedeniyle TIR'daki çuvallar yola saçılırken, trafikte bir saatlik aksama yaşandı.

Haberler DHA 20.08.2021 - 14:28

Trabzon'un Aralıklı ilçesinde öğle saatlerinde ilçeden geçen Karadeniz Sahil Yolu Kalecik mevkisinde meydana geldi.

Trabzon’dan Rize yönüne giden Volkan D.'nin kullandığı TIR, , lastiğinin patlaması sonucu karşı şeride geçerek, İrfan Yenigün’ün (63) kullandığı cipe çarptı.

Kazada takla atarak, savrulduğu yol kenarında devrilen cipte Yenigün hayatını kaybetti. Aynı araçtaki Deniz A. ve Çağlar Y. ile devrilen TIR’ın sürücüsü Volkan D. ise yaralandı. 

ÇUVALLAR YOLA SAÇILDI

TIR’daki kömür çuvalları da yola saçılırken, ihbar üzerine bölgeye sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla kaldırıldıkları hastanede tedaviye alındı.

Trafiğe kapanan yoldaki kömürler de çevredekiler ile Karayolları ve polis ekipleri tarafından kaldırıldı. TIR ve cipin çekici ile kaldırılmasının ardından bir saat kapalı kalan yol, yeniden trafiğe açıldı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız