MANŞETİN GÖLGESİNDE...

Erkeklerin gösterimden kalkmayan vahşeti, kornaya açılan soruşturma, Karadeniz'den 300 metrelik yaya geçidi... İşte haftanın manşete çıkamayan manşetlik haberleri...

Haberler 22.07.2011 - 08:02

ntvmsnbc, haftanın tartışılmamış başlıklarını derlemeye devam ediyor:

GÖSTERİMİ BİTMEYEN FİLM

Hatay'ın Dörtyol İlçesi'nde işsiz eşi tarafından terk edilen 21 yaşındaki C.S. baba evinde aile meclisi kararıyla öldürüldü. Konya’da 32 yaşındaki M.T., 35 yaşındaki sevgilisi Mustafa Konuk tarafından 4 gün boyunca eve kapatılıp işkence gördü. Konuk, komaya soktuğu M.T.’yi daha sonra bir otobüs durağına bıraktı. Kütahya’da 1 yıl önce 40 yaşındaki Fatih S'den boşanan R. D. kocası tarafından sokak ortasında tüfekle vuruldu. Daha önce eşini döven, bıçaklayan; kayınvalidesini de haşlayan koca için birkaç ay önce savcılığa başvurulduğu ortaya çıktı. Adana'nın Ceyhan ilçesinde 15 yaşındaki S.M. ile annesi Seyran Bozcalar kendilerini döven babası Adnan Bozcalar'ın yemeğine fare zehri koyarak öldürdü. Bu arada Ankara 11. Aile Mahkemesi, evli bir kadının, yalnızca bekarlık soyadını kullanmak için açtığı davayı kabul etti. <strong>------------------------------------------------------------------ </strong> <br /><br /> <strong>YA SEV YA SEYRET!</strong> <br /><br />
İzmir'de bir müzikhole eğlenmeye giden ve kimlik kontrolü sırasında kimlik göstermediği için gözaltına alınmak istenen Fevziye Cengiz’e iddiaya göre polis tokat attı ve ellerine kelepçe vurarak ekip arabasına bindirdi. Cengiz, ‘Dayak karakolda da 10 dakika sürdü. İki polis beni yere fırlatarak tekme ve yumruk attı. Biri de izliyordu’ diye konuştu.
------------------------------------------------------------------

VERDİĞİNİZ RAHATSIZLIKTAN DOLAYI…

Batman'da 12 Haziran seçimleri öncesindeBarış ve Demokrasi Partisi adaylarına destek turu atan belediyeye ait kamyonların şoförleri hakkında ‘korna çalarak örgüt propagandası yaptıkları’ gerekçesiyle soruşturma açıldı.
------------------------------------------------------------------

ÇOCUKLUĞUNU YAŞAYAMAYANLARA

Rize'de altından bir cadde ile dört şeritli karayolu geçen 300 metre uzunluğundaki yaya üst geçidinin bir benzeri de Artvin’de bulunuyor. Hopa’daki yaya geçidinin bir ucundan diğer ucuna ulaşmak için 200’e yakın basamak çıkmak ve 300 metreye yakın yolu yürümek gerekiyor.
------------------------------------------------------------------

BU HABER ZAYTUNG’DAN OLABİLİR Mİ?

------------------------------------------------------------------

YARGIDAN TAM DESTEK!

Adana’da Sevgi Evleri’nde koruma altında bulunan 16 yaşındaki N.G.’ye 2 yıl önce ‘cinsel istismarda’ bulunup hamile bıraktığı iddia edilen Gökhan K. , 15 yıl hapis cezası istemiyle yargılandığı mahkemede ‘cinsel istismar’ suçundan 8 yıl 4 ay hapis cezasına mahkûm edildi. Mahkeme kararında N.G.’nin beden ve ruh sağlığının, daha önce babasının tecavüzüne uğraması nedeniyle bozulduğunu belirtip, bu suçu düzenleyen TCK’nın 103/6.maddesini uygulamadı.
Haber: Habertürk
------------------------------------------------------------------

BARIŞ; BİR HAYAL

Muş'un Bulanık ilçesinde 18 yaşındaki Evrim Demir, Diyarbakır 5 No.'lu Cezaevi'nde 14 Temmuz 1982'de başlatılan ölüm orucunun yıl dönümünde, ‘Bu eylemle barışın sesi olmak istiyorum’ diyerek kendini yaktı. Demir'in geçen yıl liseyi birincilikle bitirdiği, avukat olmak istediği ve üniversiyeti kazanmasına kesin gözüyle bakıldığı belirtildi.
------------------------------------------------------------------

DÖNÜŞÜ OLMASIN DİYE

19 Aralık 2000'de Bayrampaşa Cezaevi'ndeki Hayata Dönüş Operasyonu'nun ‘Tufan’ adı verilen planının aslının kayıp olduğu ortaya çıktı. Avukat Oya Aslan, savcının planı istediğini, jandarmanın da ‘planın aslının ellerinde olmadığını’ söylediğini, ayrıca planın kopyasını bile yollamadıklarını ifade etti.
Haber: Bianet
------------------------------------------------------------------

Siz de 'Manşetin Gölgesinde' kaldığını düşündüğünüz haberleri mansetingolgesinde@ntvmsnbc.com adresine gönderebilirsiniz.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız