"Milletvekilinin de olduğu gruba ateş açıldı"

HDP Eş Genel Başkanı Demirtaş, Cizre'de milletvekili Faysal Sarıyıldız'ın da aralarında olduğu bir gruba ateş açıldığını söyledi.

Haberler NTV Haber 20.01.2016 - 15:30 Son Güncelleme : 20.01.2016 - 17:33

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, operasyonların sürdüğü Cizre'de aralarında yaralıların da bulunduğu grubun bir bodrum katında mahsur kaldığını söyledi.

Demirtaş, HDP Şırnak Milletvekili Faysal Sarıyıldız'ın da aralarında bulunduğu bir gruba yaralıları almaya gittiği sırada ateş açıldığını, grubun bir evin bodrum katına sığındığını aktardı.

Demirtaş, İçişleri Bakanı Efkan Ala ile görüşüldüğünü ve kendisinin duruma hemen müdahale edeceğini söylediğini açıkladı.

Bir süre sonra konuyla ilgili Meclis Genel Kurulu'nda açıklama yapan Başbakan Yardımcısı Lütfü Elvan yaralıların hastaneye kaldırıldığını, Faysal Sarıyıldız ve diğer kişilerin de bulundukları yerden alınarak belediyeye götürüldüklerini söyledi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız