Mobilyada nostalji rüzgarı

Mobilyada sonbahar-kış sezonunda romantik ve nostaljik çizgiler öne çıkıyor. 2012 dekorasyonundaki canlı ve parlak renkler yerini daha mat renklere bırakıyor.

Haberler 01.10.2012 - 10:50

Modanın her alanında kendini hissettiren nostaljik detaylar, mobilyada da kendini gösteriyor. Sonbahar-kış koleksiyonlarında modern ve romantik çizgiler öne çıkıyor.

Açık renkler ve kahve tonlarının yanı sıra mobilyalarda uçuk pembe, gül kurusu, fuşya, küf yeşili, mürdüm, deniz ve petrol mavisi, altın sarısı, beyaz gibi zıt ve sıcak-soğuk renklerin birlikte kullanımı dikkat çekiyor.

Farklı renklerin ve sadeliğin aynı çizgide buluştuğu mobilya modasında en önemli nokta ise mobilyanın işlevsel olması.

Aileler düşünülerek üretilen büyük hacimli ürünlerin yanı sıra, bu sezonda, stüdyo ve 1+1 daire kullanıcıları için yapılan özel üretimler mobilyalar da çeşitleniyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız