MSB: Suriye'nin kuzeyinde 19 terörist etkisiz hale getirildi

MSB, Suriye'nin kuzeyinde Barış Pınarı, Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı bölgelerinde 19 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Haberler NTV Haber 19.05.2022 - 15:44

Suriye'de 19 terörist etkisiz hale getirildi.

Açıklama, Milli Savunma Bakanlığı'ndan (MSB) geldi.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, Suriye'nin kuzeyindeki Barış Pınarı, Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı bölgelerine teröristler tarafından taciz ateşi açıldığı belirtildi.

"ŞEHİDİMİZİN KANINI YERDE BIRAKMADIK, BIRAKMAYACAĞIZ"

Açıklamada komandoların operasyonları ve ateş destek vasıtaları ile toplam 19 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiği duyuruldu, "Şehidimizin kanını yerde bırakmadık, bırakmayacağız" ifadesine yer verildi.

KUZEY IRAK'TA DA 4 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Öte yandan Irak’ın kuzeyinde Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 2, Metina bölgesinde de 2 olmak üzere toplam 4 PKK’lı teröristin daha etkisiz hale getirildiği duyuruldu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız