Muhteşem tören yeniden NTV’de

Hollywood’un ve film dünyasının en önemli ödülü sayılan Oscar Ödül Töreni kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için bir kez daha NTV’de.

Haberler 08.03.2010 - 16:10

Pazartesi ABD’nin Los Angeles kentinde 3500 kişilik ünlü Kodak Tiyatrosu’nda düzenlenen ve ilkleri, sahne şovları, kazanan ve kaybedenleri, kıyafetleri ile bir haftadır konuşulan “82. Oscar Ödül Töreni”ni kaçıranlar ve bir kez daha izlemek isteyenler için alt yazılı olarak ekranda.

Muhteşem şölenin sunuculuğunu ödüllü televizyon, sahne ve film oyuncusu Alec Baldwin ile komedyen, yazar, yapımcı, 73. ve 75. Oscar Töreni’nin de sunuculuğunu da yapan Steve Martin yapacak.

En iyi film ödülünü Kathryn Bigelow’un yönettiği “The Hurt Locker” kazanırken, Bigelow En İyi Yönetmen ödülünü de alarak Oscar tarihinde bu ödülü kazanan ilk kadın yönetmen olmuştu.

Sandra Bullock ise The Blind Side’daki rolüyle ilk kez Oscar kazanmayı başarmıştı.

Oscar için, gelmiş geçmiş en yüksek bütçeli, 3-D yapım Avatar, gerçek bir hikayeden sinemaya uyarlanan “The Blind Side”, Peter Jackson yapımı “District 9”, Oxford hayalleri kuran bir kızın hayatı “The Education”, yılın en iddialı yapımlarından “The Hurt Locker”, Brad Pitt’in başrollerini paylaştığı “Inglourious Basterds”, Acıklı bir yaşam hikayesi “Precious”, Joel ve Ethan Coen kardeşlerin baş yapıtlarından “A Serious Man”, Walt Disney’in çok konuşulan çizgi dizisi “Up” ve George Clooney’in en iyi performanlarından birini sergilediği “ Up In the Air” En İyi Film Oscar’ını havaya kaldırmak için birbirleriyle yarıştı.

Jeff Bridges, George Clooney, Colin Firth, Morgan Freeman ve Jeremy Renner En İyi Erkek Oyuncu kategorisinde yarışırken; Sandra Bullock, Hellen Mirren, Carey Mulligan, Gabourey Sidibe, Meryl Streep’de En İyi Kadın Oyuncu kategorinde Oscar heykelciğini havaya kaldırmak için birbirleriyle yarıştı.

Oscar Ödül Töreni Cumartesi günü saat 14:10'da NTV'de.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız