'Muhteşem Yüzyıl'dan muhteşem başlangıç

Yeni sezona büyük sürprizlerle başlayan Muhteşem Yüzyıl, dün akşamki bölümüyle zirveye yerleşti.

Haberler 13.09.2012 - 14:34

Geçen sezonun en çok izlenen dizilerinden Muhteşem Yüzyıl, dün akşam yayınlanan bölümüyle yeni sezona da iddialı bir giriş yaptı.

Cansu Dere, Ozan Güven ve Tuncel Kurtiz'in katıldığı kadrosuyla izleyici karşısına çıkan Muhteşem Yüzyıl, SBT Analiz ölçümlerine göre günün en çok izlenen yapımı oldu.

Rakiplerine açık ara fark atan Muhteşem Yüzyıl, Total'de 28.3 share ve 10.8 reyting alırken ikinci sıradaki Pis Yedili dizisine büyük fark attı. Yeni bölümüyle sezonu açan Kuzey Güney ise 5.08 reyting ve 13.5 share ile dördüncü oldu. Muhteşem Yüzyıl, AB'de ise 14.8 reyting ve 38.5 share ile yine zirvedeydi.

Bu yazın en sevilen dizilerinden İşler Güçler de yeni günü ve saatinde en fazla izlenenler arasına girdi. İşler Güçler, Total'de 13,2 share ile yedinci sıraya yerleşirken AB'de 22,3 share ve 5,7 reyting ile dördüncü oldu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız