Öğretmenine olan aşkı intihara sürükledi

Kahramanmaraş'ta öğretmenine aşık olduğu iddia edilen lise öğrencisi, 12 katlı apartmanın terasından atlayarak yaşamına son verdi.

Haberler Anadolu Ajansı 08.04.2010 - 11:53

İhbar üzerine Binevler Mahallesi Mustafa Or Caddesi'ne giden polis memurları, lise öğrencisi 18 yaşındaki V.F'yi yerde ölü buldu.

Lise öğrencisinin 12 katlı apartmanın terasından atlayarak intihar ettiği belirlendi.

V.F'nin cesedi, cumhuriyet savcısının da katıldığı olay yeri incelemesinin ardından Kahramanmaraş Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Geçen yıl biyoloji öğretmeni 2 çocuk annesi A.E'ye platonik aşık olduğu ve ruh sağlığının bozulması nedeniyle psikolojik tedavi gördüğü öğrenilen V.F'nin, ailesinin isteği üzerine Kahramanmaraş'tan Kayseri'ye giderek eğitimini orada sürdürdüğü kaydedildi.

Okul idaresinden 2 gün izin alarak Kahramanmaraş'taki ailesinin yanına geldiği, izni bitmesine karşın Kayseri'ye geri dönmediği belirlenen V.F'nin intihar etmek için A.E'nin oturduğu apartmanı seçtiği, öğretmenin otomobilindeki bazı eşyaları aldığı sırada kendini boşluğa bıraktığı ifade edildi.

A.E'nin, ifadesinde, ''Beni sürekli rahatsız ettiğini ailem, kendi ailesi ve okul idaresi dahil herkes biliyordu'' dediği öne sürüldü.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız