Özer Hurmacı'ya futboldan 6 ay men

Trabzonspor Kulübü, eski futbolcusu Özer Hurmacı'nın Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Uyuşmazlık Çözüm Kurulu tarafından 6 ay süre ile tüm müsabakalardan men edilmesine karar verildiğini duyurdu.

Haberler ntv.com.tr, Anadolu Ajansı 02.11.2017 - 18:15

Bordo-mavili kulübün internet sitesinden yayımlanan açıklamada, "TFF Uyuşmazlık Çözüm Kurulu, profesyonel futbolcu Özer Hurmacı'nın şirketimizle olan sözleşmesini haksız nedenle feshettiğine, oyuncu tarafından talep edilen 6,4 milyon lira fesih tazminatının reddine ve futbolcunun 6 ay süre ile tüm müsabakalardan men edilmesine karar vermiştir." ifadelerini kullandı.

Trabzonspor, Özer Hurmacı'nın 24 Ağustos 2016 tarihinde kulübe ulaşan ihtarname ile 31 Mayıs 2018'de bitecek sözleşmesini tek taraflı feshettiğini açıklamıştı.

Bordo-mavili kulüp, daha sonra Özer Hurmacı'nın sözleşmesini haksız bir şekilde feshettiği gerekçesiyle TFF'ye başvurmuştu.

Özer Hurmacı, Trabzonspor'dan ayrıldıktan sonra Teleset Mobilya Akhisarspor'da forma giymiş, bu sezon başında da Osmanlıspor ile anlaşmıştı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız