Parkta köpek tartışmasında kan aktı: Kırık şişeyle boğazından yaralandı

İzmir'de köpeklerine kötü davrandığı iddia edilen grupla tartışan 48 yaşındaki Koray Yüksel saldırıya uğradı. Kırık şişeyle boğazından yaralanan Yüksel hastaneye kaldırılırken, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Haberler Anadolu Ajansı, DHA 05.10.2022 - 04:23 Son Güncelleme : 05.10.2022 - 04:30

İzmir'in Karabağlar ilçesinde, bir parkta köpek yüzünden çıktığı iddia edilen tartışmada bir kişi boğazından kırık cam şişe ile yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Bahçelievler Mahallesi Uğur Mumcu Parkı'nda, Koray Yüksel (48) ile köpeklerine kötü davrandığı ileri sürülen grup arasında tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesi üzerine bir kişi kırık cam şişe ile Yüksel'i boğazından yaraladı.
İhbar üzerine, bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Ağır yaralanan Yüksel, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Polis ekipleri, olaya karışan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız