Polis görünce parayı yuttu

Samsun'da piyasaya sahte para sürdüğü iddia edilen kişi, polisi görünce elindeki banknotu yutarak kaçmaya çalıştı. Üzerinden 20 liralık sahte banknot çıkan zanlının mide röntgeni çekilecek.

Haberler Anadolu Ajansı 31.10.2012 - 13:53

İlkadım ilçesinde 3 ayrı iş yerinden sahte 200 liralık banknotla alışveriş yapılmasına ilişkin soruşturma yürüten polis ekipleri, iş yeri sahiplerinin fotoğraf teşhislerinden, sahte paraları piyasaya süren şüphelinin, hakkında 3 yıl 4 ay hapis cezası bulunan A.K. olduğunu tespit etti.

Pazar Mahallesi'ndeki Samsun Büyükşehir Belediyesi önünde görülen A.K., polisin kendisini yakalayacağını anlayınca, üzerinde bulunan bir banknotu yutarak kaçmaya başladı.

Zanlı, kısa sürede polislerce yakalanarak gözaltına alındı. A.K'nin üst aramasında, sahte olduğu belirlenen 20 liralık banknot bulundu.

Yetkililer, para yutan A.K'nin midesinin röntgeninin çekileceğini, soruşturmanın sürdürüldüğünü bildirdi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız