Polise tehdit notu atan kişi yakalandı

Kırklareli'nde polis merkezinin bahçesine "Pankartımızı çaldınız, olaylara hazır olun hırsız polisler" yazılı not kağıdı atan kişi gözaltına alındı.

Haberler Anadolu Ajansı 11.11.2015 - 06:14 Son Güncelleme : 11.11.2015 - 06:15

Kırklareli'nde polis merkezinin bahçesine tehdit içerikli not kağıdı atan kişi yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Şehit Hayrettin Yesin Polis Merkezi önüne gelen bir kişi "Pankartımızı çaldınız, olaylara hazır olun hırsız polisler" yazılı not kağıdı atarak, bölgeden uzaklaştı.

Kağıdı fark eden ekipler, polis merkezinin güvenlik kameralarını inceledi. Şahısın kimliğini tespit eden polis ekipleri, yaklaşık 1 saatlik çalışmanın ardından Türkiye Gençlik Birliği üyesi olduğu öğrenilen B.C.K'yı yakaladı.

Polis merkezinde ifadesi alınan B.C.K. daha sonra savcının talimatıyla serbest bırakıldı.

B.C.K'nın, ifadesinde, Kırklareli Üniversitesi Kayalı Kampüsü yakınlarına "Yasta değil kavgadayız, emperyalizme karşı ayaktayız" yazılı bir pankart astıklarını, pankartın bir süre sonra polis ekiplerince alındığını düşündüğünü söylediği bildirildi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız