Pratik çözüm VPL-EX7 genel amaçlı kullanımda ön plana çıkıyor

Bekleme modundayken 3W'tan az enerji tüketir ve 2 farklı güç tasarruf moduna sahiptir.

Haberler 29.09.2009 - 12:20

VPL-EX7 projektörler, otomatik olarak kusursuzca orantılanmış görüntüler üreten 8 derece dahili eğim açısına sahiptir. Bu XGA projektör Renkli Işık Çıkışı ve 2000 lümen parlaklık sunmaktadır.

Projektörün yükseklik ayarlayıcısının ve kontrollerinin kullanımı basittir ve erişimleri kolaydır; bu sayade VPL-EX7 eğitim sektörü ve kurumsal çevrelerde sunum yapmak için ideal projeksiyon cihazıdır. Ev kullanımı esnasında da boyutlarının üzerinde performans sunan VPL-EX7, Türkçe menü seçeneği ile kullanıcı rahatlığını da garanti altına almıştır.

Ürün kataloğu için tıklayınız...

Satış noktaları için tıklayınız...

Ürün özellikleri :

Renkli Işık Çıkışı : Renkli Işık Çıkışı projektörün renk yansıtma özelliğini ölçen bir ölçüdür.


Kısa mesafe yansıtma : Küçük toplantı odaları ve sınıflarda sunum yapmayı ideal hale getiren yalnızca 2,3 metre uzaklıktan net (köşelemesine) 200 ekran görüntüye ulaşın.

Kapat ve Git : Projektör düğmesinden kapatıldıktan sonra fişi çekilmeye hazırdır. Fanın durmasını beklemeye gerek yoktur.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız