Renkli merdivenler yeniden griye boyandı

Fındıklı'dan Cihangir'e çıkan renkli merdivenler yeniden griye boyandı. Merdivenlerin Beyoğlu Belediyesi tarafından eski haline getirildiği iddia edildi, ancak belediyeden "Biz boyamadık" şeklinde açıklama geldi.

Haberler 30.08.2013 - 11:27

Geçtiğimiz çarşamba günü, 64 yaşındaki orman mühendisi Hüseyin Çetinel tarafından gökkuşağı renklerine boyanan Cihangir merdivenleri dün gece yeniden griye boyandı.

Merdivenleri boyamakta hiçbir siyasi amaç gütmediğini söyleyen Çetinel, 4 günde 200 merdiven boyamıştı. Mahalleyi güzelleştirme fikrinden yola çıkarak projeyi gerçekleştirdiğini ifade eden Çetinel, “İnsanlar buraya geldiklerinde gülümsesin istiyorum. Görenler fotoğrafını çekiyor, hepsinin yüzünden mutluluğu okuyorum” demişti.

"BİZ BOYAMADIK"
Merdivenlerin yeniden griye boyanmasından sorumlu tutulan ve sosyal medyada tepki gören Beyoğlu Belediyesi ise konuyla ilgili açıklama yaptı. Yapılan açıklamada, "Kaldırımları biz boyamadık, araştırıyoruz" denildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız